Ciutat

L’aplicació per moure’s amb el transport públic català

Està disponible per iPhone i Android i permet trobar les millors rutes unint tots els mitjans de transport, bicicleta inclosa

Màquina expenedora de Renfe / ALBERT SEGURA

El Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori i l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) han posat en marxa aquest estiu l’aplicació Mou-te” per a dispositius iOs i Android. Aquesta nova app ofereix un cercador que permet trobar les millors rutes combinant tots els transports públics de Catalunya, a més de la bicicleta i el cotxe privat, així com els aparcaments d’enllaç de les estacions de tren.

Es tracta de la versió per a mòbils del lloc web “mou-te.gencat.cat”, que està disponible des del 2010. Una de les fortaleses del nou sistema és que disposa d‘informació “en temps real” de les arribades i sortides de 250 línies d’autobusos, ha destacat el Govern.

L’app també permet consultar les places disponibles dels aparcaments d’enllaç de les estacions de FGC de Martorell Central, Quatre Camins, Terrassa Nacions Unides, Sant Boi de Llobregat, Terrassa-Les Fonts i Sant Quirze; i de les estacions de Renfe de Vilanova i la Geltrú, Cardedeu, Castellbisbal, Cerdanyola Universitat, Mollet-Sant Fost, El Prat de Llobregat. Granollers Centre, Les Franqueses-Granollers Nord i Sant Sadurní d’Anoia.

Comentaris
To Top