Ciutat

L’aparcament de zona blava torna a ser de pagament a Sabadell

L'aparcament de zona blava a Sabadell / D.S.

La zona blava torna a ser de pagament. El servei ha estat gratuït del 8 al 21 d’agost a Sabadell i el seu funcionament es reactiva dilluns 22 d’agost, després de dues setmanes. A la ciutat hi ha tres àmbits de gestió de la zona blava: Eix Macià i Vapor Turull, amb un temps màxim d’estacionament 120 minuts; plaça de Jaume Girabau i Mercat de la Creu Alta; i resta de la ciutat, amb un marge d’estacionament de 90 minuts.

Aquestes àrees estan diferenciades per horari de servei i temps màxim d’estacionament, que s’adeqüen a la intensitat del trànsit i l’activitat comercial de cada una de les àrees. De fet, a Sabadell hi ha al voltant de 1.500 places d’estacionament de zona blava en servei controlades mitjançant 63 màquines expenedores de tiquets.

A excepció d’aquestes dues setmanes d’agost, l’any 2022 la tarifa general  és d’1,51 euros l’hora. Està establerta la quantitat mínima d’aquesta taxa en 0,20 euros. Les màquines expenedores de tiquets, admeten monedes de 5, 10, 20, 50 cèntims i d’1 i 2 euros i targetes de crèdit.

Comentaris
To Top