Vallès

Presó per al conductor que va atropellar un grup de ciclistes a Castellbisbal i va provocar la mort de dos d’ells

Els Mossos van arrestar l’home diumenge passat com a presumpte autor dels fets

La jutgessa de Rubí ha decidit aquest dimarts enviar a presó sense fiança el conductor que diumenge va atropellar un grup de ciclistes a Castellbisbal i va provocar la mort de dos d’ells, segons ha pogut saber l’ACN. El detingut ha passat a disposició judicial aquest migdia i la decisió s’ha conegut a un quart i cinc de sis de la tarda. La defensa ja ha anunciat que presentarà recurs en els propers dies. L’atropellament va tenir lloc a la C-243c.

El turisme que va provocar l’accident va fugir del lloc dels fets i posteriorment va ser localitzat al municipi veí de Martorell (Baix Llobregat). Poc després va tenir lloc l’arrest del presumpte autor per part dels Mossos d’Esquadra. El detingut ha arribat als jutjats dins del vehicle policial i quan ha sortit acompanyat dels agents, la seva parella – que estava fora – li ha expressat el seu suport.

El detingut, de 41 anys, té antecedents per delictes de trànsit. El fet que fugís després d’atropellar el grup de vuit ciclistes fa preveure que se li podria imputar el delicte de fugida del lloc de l’accident a més del d’homicidi per imprudència, el que podria suposar una pena d’entre sis mesos i quatre anys de presó. A més, aquesta pena se suma a la d’homicidi per imprudència, amb penes de fins a 4 anys, que des de la reforma del Codi Penal, es pot incrementar fins als 6 o 9 anys quan hi ha dues o més víctimes mortals.

El conductor de l’atropellament mortal “no només no va frenar, sinó que va accelerar”

Comentaris
To Top