Ciutat

Es descarten canvis en la programació de Festa Major per la sequera

L’Ajuntament sosté que en aquests moments no hi ha damunt la taula aplicar cap alteració de l’agenda d’activitats

La sequera no concidionarà la Festa Major a Sabadell. L’Ajuntament sosté que en aquests moments no hi ha damunt la taula aplicar cap alteració de l’agenda d’activitats i és que al programa hi ha comptades cites amb l’aigua com a protagonista. Per exemple, tal com apunta, el bateig de submarinisme a Can Marcet i l’exhibició de modelisme a la Bassa. Així mateix, hi ha el Xip-xap al Safareig de la Font Nova i activitats infantils refrescants.

La sequera que està vivint Catalunya, acompanyada d’una progressiva buidada dels pantans, ja ha obligat a aplicar restriccions. De fet, els municipis del Vallès Occidental es troben en el nivell prealerta de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i aquest organisme ja va avisar de possibles mesures a l’àrea metropolitana de Barcelona a finals d’estiu.

Tanmateix, l’Ajuntament de Sabadell no ha tancat la porta a fer canvis si “hi ha directrius” que així ho indiquin. Si res no canvia, dijous vinent, 1 de setembre, s’obrirà l’agenda, però no serà fins al dia següent quan es començarà a desplegar el gran gruix amb, entre d’altres, el pregó, el ball del rodet i el seguici.

El passat divendres, l’Ajuntament de Granollers anunciava la cancel·lació de dues activitats d’aigua i variava unes altres dues, a poc menys de 24 hores d’arrencar la festa major. També Manresa es va suspendre el Correaigua.

Comentaris
To Top