Publicitat
Diners

Sabadell estrena una botiga de roba per a tots els públics al carrer de Sant Antoni

Sabadell disposa des d’aquesta setmana una nova botiga de roba multimarca per a tots els públics, anomenada Catalina. Dos emprenedors de la ciutat —Àlvar Delgado i Judith Picóen són els propietaris. L’establiment, que obre de dilluns a dissabte tant al matí com a la tarda, està situat al carrer de Sant Antoni, al centre de la ciutat.

Botiga de roba Miss Valentina

La botiga Miss Valentina ofereix roba de cinc marques de referència nacional i internacional / CEDIDA

La botiga compta amb roba de cinc firmes de referències nacional i internacional: Polin et Moi, Vero Moda, Tiffosi, Tom Tailor i Compañía Fantástica. La política de Miss Valentina és oferir novetats cada setmana, sense deixar de banda la sostenibilitat de cada producte. “Oferim una experiència de compra cap al client prioritzant el servei i el tracte proper, així com l’assessorament personalitzat”, explica Judith Picó.

L’objectiu dels propietaris de Catalina, que tenen una altra botiga a Sant Quirze del Vallès, anomenada Miss Valentina, és continuar creixent de forma “racional”. “No descartem obrir una tercera botiga, però no volem créixer si no és amb la nostra essència”, assegura Picó.

Publicitat
Comentaris
To Top