Ciutat

Així queda el calendari de festius a Sabadell fins al 2023

El calendari encara presenta sis dies marcats com a festius fins l’entrada del nou any

Per a molts ciutadans, l’any natural està dividit en dos períodes molt diferenciats. Després de les vacances d’estiu, que en la majoria de casos es concentren entre el juliol i l’agost, s’enceta la segona part de l’any, amb les vacances nadalenques encara lluny a l’horitzó. Durant aquests propers mesos fins a tancar el 2022, encara queden festius en un calendari que donarà alguna treva als treballadors.

A Sabadell, la Festa Major dona un dia més de descans, amb el dilluns 5 de setembre, un festiu que permetrà allargar el cap de setmana. El següent dia marcat en vermell al calendari no arribarà fins al 12 d’octubre, Festa Nacional d’Espanya arreu de l’estat, que aquest any cau en dimecres.

Ja al novembre, el dia de Tots Sants (1 de novembre) donarà la possibilitat de fer un pont en alguns casos, donat que caurà en dimarts. Per davant, un mes sense més festius, fins que girem la pàgina i entrem de ple en el darrer mes de l’any.

Com és habitual, desembre arriba carregat de dates assenyalades. Enguany, el Dia de la Constitució (6 de desembre) coincideix en dimarts, mentre que el 8 (la Immaculada) caurà en dijous. Una setmana amb dos dies que, en funció de cada cas particular, pot servir per allargar el cap de setmana anterior o el posterior, escurçant així la setmana.

Finalment, entrats ja de ple en festes nadalenques, l’únic dia que no cau en cap de setmana serà el 26 de desembre, Sant Esteve, que serà dilluns. Tant la nit de Nadal com el 25 de desembre seran en cap de setmana, mentre que el Cap d’Any i l’1 de gener del 2023 seran també dissabte i diumenge, respectivament.

Aquests són els dies festius restants el 2022:

5 de setembre (Festa Major a Sabadell)

12 d’octubre (Festa Nacional d’Espanya).

1 de novembre (Tots Sants)

6 de desembre (Dia de la Constitució)

8 de desembre (la Immaculada).

26 de desembre (Sant Esteve).

El curs escolar 2022-2023: quan comença? Quan cauen les vacances? Quins canvis hi ha?

Comentaris
To Top