Ciutat

Jornada amb pluja intensa a Sabadell

El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís per temps violent al Vallès Occidental

Sabadell s’ha despertat aquest dimecres sota una intensa tempesta que ha provocat diversos problemes de trànsit a la ciutat, també per accedir-hi. El Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) ha emès un avís per temps violent al Vallès Occidental, en un episodi previst des de les 9 h i fins al migdia.

Els xàfecs són intensos durant el dia al litoral i prelitoral central, a punts de Ponent i de la Catalunya Central. En 30 minuts s’han acumulat més de 20 litres per metre quadrat a la ciutat i a altres municipis de la zona. Segons ha avisat el Meteocat, les tempestes d’aquest matí poden anar acompanyades de ratxes de vent superiors als 25 m/s.

Comentaris
To Top