FESTA MAJOR

FOTOS: Les disfresses de Harry Potter més currades del Correbars de Sabadell

Correbars Festa Major Sabadell 2022
/ VÍCTOR CASTILLO

Milers de persones. Els carrers de Sabadell s’han omplert de Harry Potters, Hermiones, Rons, Dracos… fins i tot hem vist algun dementor i mandràgores. Sense vareta, però amb un got màgic a la mà ple d’una poció destimaga, la comitiva del Correbars ha traçat un recorregut des de Can Capablanca fins a la plaça Dolors Viñas al ritme de música electrònica, reggaeton i patxanga.

Albus Dame-el-ron, abans conegut com a Dumbledore, s’ha encarregat del discurs inaugural de la festa. El correbars és la festa fora de cartell més multitudinària de la Festa Major de Sabadell.Destil·lats per la Festa, els organitzadors, han tornat a omplir els carrers amb una comparsa de joves que deixaven anar la imaginació i han sembrat la festa a cada cantonada del recorregut.

L’edició del correbars d’aquest 2022 ha estat Corremags i la farra del Fènix, un joc de paraules sobre la saga de Harry Potter.  l’any 2019, la Festa Barril. De fet, aquesta en què es va fer paròdia de la Feria d’Abril va ser la darrera edició que es va celebrar, abans de l’inici de la pandèmia.

Us deixem un recopilatori de les disfresses més originals que ens hem trobat al Correbars.

Correbars Festa Major Sabadell 2022

Correbars Festa Major Sabadell 2022

Correbars Festa Major Sabadell 2022

Correbars Festa Major Sabadell 2022

Correbars Festa Major Sabadell 2022

Comentaris
To Top