Publicitat
Ciutat

El Gran Germán versiona la cançó de Quevedo homenatjant Sabadell a Flaixbac

El ‘showman’ sabadellenc va cantar en directe al programa ‘El Matí i la Mare que el va Parir’

Aquestes darreres setmanes, la ciutadania s’ha dividit en dos grups. El primer, defensa que el ‘Despechá’ de la Rosalia és la cançó de l’estiu. L’altre, també amb molts adeptes, sosté amb convicció que Quevedo i Bzrp, amb la sessió 52, han creat el tema indiscutible d’aquest any. El debat, però, continua obert.

Aquest dimecres, el Gran Germán va fer un pas més enllà, atrevint-se a compartir amb l’audiència la seva particular aportació musical. En directe, al programa ‘El Matí i la Mare que el va Parir’ de Ràdio Flaixbac, el showman va cantar una versió de la popular cançó de Quevedo, però amb una lletra molt sabadellenca.

“Eix Macià, Passeig, la Rambla i els seus barris també…
Ca n’Oriac, Can Deu, Can Feu, Merinals i tots els demés”

Així arrencava el sabadellenc la seva proposta després d’agafar el micròfon i llançar-se a conquerir l’audiència del programa musical. Amb constants referències a Sabadell i animat per presentadors i altres membres del programa, el col·laborador va continuar fent les delícies dels oients.

“Amb esports d’aigua i waterpolo som els primers…
És per això que és gran, és capital i és que és Sabadell”

“Sabadeeeeell, és per ella i també és per ell”, entonava el cantant improvisat durant l’enganxosa tornada mentre provocava el riure dels presents, que s’animaven també amb la lletra. Un seguit de referències a la ciutat, en una espècie d’homenatge amb to d’humor que no va passar desapercebut a les xarxes.

La cançó original de Quevedo i Bzrp ha estat una de les més ballades aquests mesos i no ha faltat a la Festa Major d’aquest passat cap de setmana a Sabadell, on nombrosos assistents a l’Eix Macià van cantar-la deixat-s’hi la veu.

VÍDEO: La versió sardanista del ‘Despechá’ de Rosalía sona a Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top