Oci i cultura

Sabadell serà envaïda per zombis: una gimcana massiva a la ciutat

L'activitat Survival Zombie arribarà a Sabadell

Un centenar de persones organitzen l’activitat, que pot acollir fins a 2.000 participants

Un centenar de persones formaran part de l'equip / SURVIVAL ZOMBIE

Sabadell rebrà un allau de zombis la nit de l’1 d’octubre, des de les 22h fins a les 4h. A la ciutat aterrarà l’activitat Survival Zombie, una gimcana de supervivència de vint proves, en què caldrà escapar dels morts vivents per carrers i places de la ciutat. Un centenar de professionals entre maquilladors, guionistes, actors i punts de control són els encarregats de dinamitzar l’activitat.

El joc podrà acollir fins a 2.000 participants, que es podran repartir en grups de 10 persones. Per a participar-hi, cal tenir més de 16 anys. L’activitat, que ja s’ha realitzat a 300 municipis, està organitzada per la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Sabadell.

L’inici serà a la Fira Sabadell, on a les 22 h hi haurà una perfomance amb què es donarà el tret de sortida de la gimcana, que està previst que s’acabi cap a les 4 h de la matinada al mateix lloc.

Participar en l’activitat com a supervivent té un preu de 30 euros. Les entrades es poden comprar en línia. Fins al 30 de setembre, se’n poden aconseguir gratuïtes a l’Oficina Jove de Sabadell, al carrer Blasco de Garay 19, que en repartirà un centenar.

David Moreno, organitzador i promotor de Survival Zombie, comenta que “és un esdeveniment sense alcohol ni drogues, sa i molt esportiu”. La tinenta d’alcaldessa Marta Morell, apunta que és una idea original que espera que tingui una gran acollida.

Comentaris
To Top