Ciutat

Marta Farrés denunciarà Nani Valero (Crida) per les acusacions sobre la mort d’un treballador de Cassa

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha anunciat divendres a la nit que emprendrà accions legals contra la portaveu de la Crida per Sabadell, Nani Valero, per una afirmació realitzada en una tertúlia a Ràdio Sabadell. La regidora alternativa va assegurar que com a alcaldessa i vicepresidenta de Cassa “tenia una responsabilitat per riscos laborals” envers la mort recent d’un treballador de la companyia d’aigües a Torà (Lleida) l’agost passat.


Van ser unes declaracions absolutament fora de lloc“, ha exposat l’alcaldessa en un vídeo penjat a les xarxes socials. “No podem permetre permetre arribar a aquesta baixesa política (…) La ciutat no s’ho mereix“, ha indicat Farrés, que emplaça a totes les formacions polítiques a defensar les idees de “forma democràtica” sense arribar a aquests “nivells d’intolerància, crispació i atac personal que no ajuden a tenir una ciutat millor”.

La Crida respon

Després de les paraules de Farrés, la Crida ha emès un comunicat de resposta. Al document acusen el PSC de “judicialitzar qualsevol activitat que els molesta” per treure’n rèdit polític. També argumenten que les seves paraules sobre Cassa van ser per “reivindicar els protocols de seguretat i prevenció dels seus treballadors” i perquè s’aclareixin els fets. Per acabar asseguren que la denúncia és “un intent de callar-nos, però no ens aturaran”.

Comentaris
To Top