Ciutat

Dues persones ferides en dos atropellaments a Sabadell en menys d’una hora

Les dues víctimes van ser traslladades a l’Hospital Parc Taulí

Dues persones van resultar ferides de caràcter lleu en dos atropellaments aquest dimecres al matí. Els accidents es van produir en menys d’una hora de diferència i amb una mica més de mig quilòmetre de distància entre els dos, que van tenir lloc al sud de Sabadell.

El primer es va produir quan passaven dos minuts de les vuit del matí, a l’avinguda Barberà, 326. Un vianant de 45 anys va resultar ferit en ser envestit per un vehicle quan creuava el carrer per un pas de vianants senyalitzat per un semàfor, segons ha informat la Policia Municipal de Sabadell. El cos especifica que la causa va ser una “falta d’atenció” de la conductora, de 43 anys.

El segon va ser a les 8.50 hores, a una mica més de 600 metres del lloc, al carrer Vàzquez de Mella, 12. Un vianant de 34 anys va ser atropellat quan també creuava el carrer per un pas de vianants, ha detallat la Policia. En aquest cas, el cotxe feia una maniobra de marxa enrere i va colpejar l’home.

Les dues víctimes van ser traslladades a l’Hospital Parc Taulí. En un i altre atropellament van intervenir una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i una unitat del cos policial.

Comentaris
To Top