Publicitat
Ciutat

Marta Farrés participa al primer Fòrum d’Alcaldesses i Electes Iberoamericanes

marta farres mexic
L'alcaldessa durant la seva intervenció al fòrum / Cedida

L’alcaldessa, Marta Farrés, ha viatjat aquests dies a la Ciutat de Mèxic. Allà, juntament amb altres membres d’una delegació enviada per la Diputació de Barcelona, ha participat al primer Fòrum d’Alcaldesses i Electes Iberoamericanes.

Durant la seva intervenció, Farrés, ha destacat “seguir amb les polítiques de transformació per ajudar els sectors més vulnerables”. L’alcaldessa també ha aprofitat per destacar el paper de les dones dins la política: “amb la quotidianitat de les seves polítiques apliquen la perspectiva de gènere lluitant contra els estereotips”.

Més enllà del petit ensurt amb el terratrèmol el viatge s’ha desenvolupat sense incidents.

marta farres mexic

L’alcaldessa durant la seva intervenció a Ciutat de Mèxic / Cedida

Publicitat
Comentaris
To Top