Oci i cultura

Fotos: Abordar la migració i les crisis de refugiats a través de l’art

en tierra de nadie
Els artistes van utilitzar sacs per simular els farcells dels immigrants / Victor Castillo

Hi ha situacions i conflictes a la vida que no sempre són fàcils d’explicar. L’art pot ser un bon camí per fer-ho. Això és el que han pensat des de DA.TE Dansa, d’aquesta premissa en surt el seu espectacle En Tierra de Nadie. Amb la seva obra busquen parlar de temes tan complexos com moviments migratoris, exclusió social, identitat cultural i immigració.

Per acostar-ho a tots els públics, aquest dissabte al vespre han representat l’espectacle a la plaça del Pi. Un centenar de veïns, majoritàriament infants s’han acostat a gaudir de l’espectacle. Amb una combinació de dansa, acrobàcies, jocs de llum i un toc de fum que simulava la boira els artistes han captat l’atenció de tots els assistents.

L’espectacle, que també es pot veure a La Sala, es representarà entre el 27 i el 30 de setembre en format per escoles. Totes les entrades ja estan exhaurides.

en tierra de nadie

/ Victor Castillo

en tierra de nadie

/ Victor Castillo

en tierra de nadie

/ Victor Castillo

en tierra de nadie

/ Victor Castillo

en tierra de nadie

/ Victor Castillo

en tierra de nadie

/ Victor Castillo

en tierra de nadie

/ Victor Castillo

en tierra de nadie

/ Victor Castillo

Comentaris
To Top