Diners

Una empresa sabadellenca guanya 15.000 euros en un concurs de pirotècnia

L’empresa sabadellenca Gironina SL ha sigut la guanyadora del XIV Concurso Internacional de Fuegos Artificiales, certamen que s’ha celebrat arran de les festes de San Mateo a Logronyo (La Rioja), que van tenir lloc la setmana passada. L’espectacle pirotècnic de la companyia, que es va dur a terme el passat 20 de setembre, ha sigut el més ben valorat pel jurat d’entre tres espectacles més.

Com a premi distintiu, Gironina ha rebut 15.000 euros. Pirotecnia Pablo (Astúries), Fuegos Artificiales del Mediterráneo (València) i Pirotecnia Tomàs (Castelló) han sigut les altres empreses que també han participat en el concurs. L’última d’elles havia sigut la vencedora del certamen l’any 2019, just abans de l’arribada de la pandèmia.

A les festes de San Mateo els focs artificials són, precisament, un dels esdeveniments que apleguen un major nombre de persones.

70 anys d’experiència

Gironina SL és una companyia amb més de 70 anys d’experiència en el sector de la pirotècnia que realitza espectacles de tota mena per a casaments, esdeveniments, comunions, festivitats religioses, així com espectacles per ajuntaments o comissions de festes. A més, l’empresa també fabrica, comercialitza i distribueix productes (petards, coets, bateries, efectes de color, entre altres) a clients d’arreu de l’Estat.

Comentaris
To Top