Oci i cultura

La gran temporada de teatre ja és aquí: amunt el teló!

Sabadell ja ha aixecat el teló de la gran temporada de teatre amateur a la ciutat. Ho ha fet aquest dimecres al vespre, omplint de gom a gom el Teatre la Faràndula, amb una gran gala plena d’humor i espectacles. El Teatre Sant Vicenç, la Joventut de la Faràndula i el Ciervo Teatre, sota el paraigua de Sabadell Teatre Associació, han presentat la seva programació i han exhibit tastets del que ens espera en els pròxims mesos: talent, alegria, dedicació i passió a dalt de l’escenari.

/ LLUÍS FRANCO

Sota el títol Gala Sabadell Aixeca el Teló, la cerimònia ha fet “d’aparador del teixit teatral sabadellenc” i ha comptat també amb la col·laboració d’Encert Teatre, la Bàscula, KMY Studio i l’Escola de Dansa Bots a l’escenari. Els actors Marcel Castillejo i Jèssica Martin, vestits de gala, han conduit amb molt d’humor l’acte, dirigit per Albert González.

La cerimònia de seguida ha agafat ritme. El públic, que ja havia escalfat les rialles amb el xou dels presentadors, ha vibrat amb un petit tastet d’El Gran Showman, que podrem veure al Teatre Sant Vicenç del 15 d’abril al 28 de maig. La demostració ha acabat amb una gran ovació. Més tard, la mateixa entitat tornava a posar-se la sala sencera a la butxaca amb un tastet de l’espectacle El So de la Música.

Entre el públic s’han notat les ganes que el teatre sabadellenc s’enlairi. El tastet de Blancaneusi d’Aladí, per part de Joventut, i d’Els dos Pillets, per part d’El Ciervo, a més del making off de La Comèdia de l’olla, han seduit molts potencials espectadors.

La gala ha servit per recordar que estem de celebració. Al recentment celebrat centenari del Ciervo, s’hi han de sumar els 75 anys de la Joventut i el 80è aniversari d’Els Pastorets del Sant Vicenç. Hi ha hagut, també, homenatge al Teatre del Sol i un reconeixement a les sales privades de teatre de Sabadell, a més de la intervenció de l’alcaldessa, Marta Farrés.

/ LLUÍS FRANCO

/ LLUÍS FRANCO

/ LLUÍS FRANCO

/ LLUÍS FRANCO

/ LLUÍS FRANCO

/ LLUÍS FRANCO

/ LLUÍS FRANCO

/ LLUÍS FRANCO

/ LLUÍS FRANCO

/ LLUÍS FRANCO

/ LLUÍS FRANCO

Comentaris
To Top