Ciutat

La Policia Municipal tapia el local ocupat per un presumpte lladre a Sabadell

Els Mossos d’Esquadra han detingut avui un individu que estava investigat per robatori i que ocupava un local de la ronda Ponent, al número 179. La Policia Municipal de Sabadell ha procedit a tapiar l’immoble on vivia, en tractar-se també d’una ocupació conflictiva on vivien diverses persones. L’operació s’ha dut a terme aquest dijous al matí un local al número 179 de la ronda Ponent.

Segons ha confirmat l’Ajuntament de Sabadell, es tracta d’un local ocupat que havia despertat les queixes del veïnat pel soroll i els crits, notables aquesta mateixa matinada. Segons ha denunciat una veïna del carrer, els incidents i els problemes de convivència s’havien agreujat en els darrers mesos. “Fa més de dos mesos que hi vivien aquí, i han generat molts problemes”, sosté la Sara, veïna del carrer. Segons han anunciat diversos veïns, les baralles i l’enrenou són el pa de cada dia: “Cada nit hi ha baralles o sorolls”, diuen.

El regidor d’Acció Social i Habitatge, Eloi Cortés, ha celebrat l’actuació de la policia: “És un exemple d’actuacions contundents que ens permetin eliminar d’arrel ocupacions conflictives”, ha expressat. En col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, s’ha tapiat el local perquè no pugui ser ocupat de nou i “eliminar el problema de greu inseguretat” que hi havia a la zona. La propietat de l’immoble no havia posat fil a l’agulla i l’Ajuntament ha actuat subsidiàriament.

Imatge del local on s'ha produït el desallotjament / CEDIDA

Imatge del local on s’ha produït el desallotjament / CEDIDA

Les ocupacions il·legals a Sabadell es multipliquen per cinc en una dècada

Comentaris
To Top