Ciutat

La gent gran es prepara per fer la maleta

Més d’un miler de persones s’ha inscrit ja a alguna de les propostes del viatge del servei municipal de Vacances de Gent Gran

Més d’un miler de persones s’ha inscrit ja a alguna de les propostes del viatge del servei municipal de Vacances de Gent Gran. Després de cinc anys sense viatge, es recupera aquesta oferta d’estades amb un ampli ventall de possibilitats: vacances de benestar físic, emocional i de salut; estades socioculturals per Espanya, les Illes o Europa, i mercats de Nadal.

El dilluns 26 de setembre es va obrir el període de recollida de sol·licituds, als complexes de Gent Gran Alexandra i al del Parc Central, que continuaran rebent inscripcions fins avui divendres. A partir del proper dilluns i fins al 7 d’octubre les persones interessades podran inscriure’s a l’Antic Mercat de Sant Joan (matí i tarda) i al Centre Cívic de Ca n’Oriac (també en horari de matí i tarda). I el 4 d’octubre es podrà fer als centres cívics de Poblenou (horari de matí) i Torre-romeu (horari de tarda).

Les adjudicacions es publicaran a partir del 20 d’octubre

Les llistes de les adjudicacions es publicaran a partir del 20 d’octubre a la pàgina web de Gent Gran de l’Ajuntament de Sabadell, i també s’exposaran als mateixos equipaments on s’ha fet les inscripcions i centres cívics de la ciutat.

L’acceptació o renúncia de la plaça es farà a l’Antic Mercat de Sant Joan, del 21 al 28 d’octubre, per a les sortides del 2022, i del 7 a l’11 de novembre, per aquelles que estan previstes per l’any que ve.

Els viatges es duran a terme entre els mesos de novembre i juny i inclouran trasllats, hotel en pensió completa, excursions, assegurança i guies i monitors socioculturals amb coneixements d’idiomes per als desplaçaments internacionals. En total, les Vacances de la Gent Gran comptaran amb 2.500 places.

Comentaris
To Top