Diners

Què pot fer Sabadell per atraure inversions?

Inversions Can Roqueta

El Diari de Sabadell ha consultat dos economistes que fan diferents propostes al respecte

Plànol del polígon de Can Roqueta de Sabadell / VÍCTOR CASTILLO

Tenint en compte la disminució d’empreses a Sabadell respecte abans de la pandèmia, la pregunta que cal fer-se és la següent: què ha der fer la ciutat per ser atractiva i tornar a ser un pol empresarial de referència?

Sabadell perd embranzida empresarial respecte abans de la pandèmia

El Diari de Sabadell ha consultat dos economistes que fan diferents propostes. D’entrada, la presidenta del Centre Metal·lúrgic, Alícia Bosch, considera que per tal que Sabadell torni a ser atractiva cal que hi hagi “col·laboració publicoprivada”. “Cal posar en marxa pla comercial de promoció de Sabadell. Hem de fer una diagnosi dels punts forts de la ciutat i donar-los a conèixer”, remarca.

Per la seva banda, l’economista i president de la Xarxa Onion, Arnau Bonada, creu que cal potenciar la “marca Sabadell”. “Cal habilitar sòl industrial i crear un ecosistema ideal perquè vinguin start-ups tecnològiques. Ens hem de creure que som capital”, afegeix.

Comentaris
To Top