Ciutat

La Fira d’Entitats Animalistes de Sabadell: reivindicació i cures

6a fira d'entitats
Els gossos han estat els grans protagonistes de la jornada / Victor Castillo

La sisena edició de la Fira d’Entitats Animalistes de Sabadell s’ha celebrat aquest diumenge. Una quarantena d’entitats i associacions d’arreu de Catalunya, que treballen per als animals, s’han reunit a la plaça de l’Argub del Parc Catalunya. L’objectiu ha estat el de conscienciar als sabadellencs de la tinença responsable i la cura dels animals, i no només dels més comuns com a gats i gossos sinó també animals exòtics.

Així doncs, durant tot el dia l’espai s’ha omplert de paradetes i activitats. Els tallers infantils, la desfilada de gossos i la xerrada sobre rescats marítims amb gossos han estat les més aclamades.

6a fira d'entitats

La fira també ha comptat amb paradetes de collarets i productes naturals / Victor Castillo

Ciutat compromesa

La tinenta d’alcaldessa de Feminisme, Benestar Animal i Participació, Marta Morell ha fet una valoració positiva de l’esdeveniment: “És una edició especial perquè ja ha estat amb normalitat, creiem que l’espai ha estat molt encertat”. Pel que fa al compromís de l’ajuntament amb el benestar animal ha afegit: “Hem promocionat diferents campanyes de conscienciació i projectes que estan funcionant molt bé, volem que els animals de la ciutat puguin viure el millor possible”.

6a fira d'entitats

La desfilada de gossos ha permès presentar els que es troben en acollida a la Protectora / Victor Castillo

Benestar animal

Durant la jornada s’ha pogut visitar diferents carpes. Unes eren sobre gossos, altres de gats i fins i tot santuaris animalistes. És el cas del Santuario Animal Corazón Verde. Marta i Sònia, responsables de la paradeta han explicat el projecte: “És un espai a prop de Pamplona, recollim animals de granja i abandonats”. El santuari és obert i qui vulgui hi pot participar: “És una manera de prendre contacte amb els animals i entendre que també tenen sentiments”. El projecte va néixer fa 7 anys i actualment s’ocupa de la cura de 170 animals d’espècies diferents.

6a fira d'entitats

Marta i Sònia han explicat com funciona el santuari on col·laboren / Victor Castillo

Comentaris
To Top