Publicitat
Diners

B2Brouter arriba als 150.000 usuaris i ja explora nous mercats

B2Brouter manté la bona dinàmica de creixement orgànic i ja disposa de fins a 150.000 usuaris al seu portal de facturació electrònica, que és líder a l’Estat. En aquest sentit, l’empresa sabadellenca, creada el 2010, continua amb la seva vocació internacional i preveu expandir-se a diferents països asiàtics, com ara Malàisia, Singapur i el Japó, així com als Estats Units.

De moment, B2Brouter ja compta amb clients de fins a 100 països diferents, tot i que la gran majoria d’ells es concentren a Europa: amb Alemanya i França com els principals mercats. Més enllà del vell continent, Austràlia i Nova Zelanda són els països amb més empreses i autònoms adherides a la plataforma de l’empresa sabadellenca.

B2Brouter Oriol Bausà

Imatge del fundador i conseller delegat de B2Brouter, Oriol Bausà, a les oficines de l’empresa a Sabadell / LLUÍS FRANCO

30% més de facturació

Arran d’aquest augment dels usuaris, B2Brouter, que disposa d’uns 30 treballadors, està incrementant vendes aquest 2022 i, de fet, i té previst tancar l’any amb una facturació que superi els 2 milions d’euros. Es tractaria d’un creixement d’entre el 30 i el 40% respecte al 2021, quan la companyia va aconseguir unes vendes del voltant d’1,5 milions. “Cada cop hi ha més empreses i autònoms interessats en la facturació electrònica. Això és molt positiu per a nosaltres”, explica el fundador i conseller delegat de l’empresa, Oriol Bausà.

En la mateixa línia, el dirigent argumenta que les ordenances actuals a l’Estat també els beneficien: el 2015 el govern central va aprovar l’obligatorietat de la facturació electrònica amb l’administració i fa només uns dies va aprovar una llei, anomenada Crea y Crece, que impulsa l’adopció de la facturació electrònica, modificant la normativa actual i ampliant l’obligació d’expedir i remetre factures electròniques a totes les empreses i autònoms en les seves relacions comercials.

“Encara falta que surti el reglament d’aquesta nova llei, però ha de servir perquè hi hagi més transparència en les transaccions entre companyies. A molts països europeus ja hi ha aquesta normativa vigent. La realitat és que les factures fetes en paper són massa opaques”, assenyala Bausà.

La sabadellenca B2Brouter, distingida com una de les millors empreses de facturació electrònica d’Europa

A més, B2Brouter està aconseguint més usuaris a la seva plataforma gràcies al Kit Digital, un programa dirigit a pimes i autònoms, del Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital, per a acompanyar-los en el seu procés de transformació digital amb l’ús dels fons europeus Next Generation. A banda, l’empresa ha tancat acords amb operadores de telefonia espanyoles per tal que donin a conèixer els serveis de B2Brouter als seus clients.

Usuaris de tots els sectors

La companyia sabadellenca aglutina en el seu portal empreses i autònoms de molts sectors diferents, com ara la construcció, l’alimentació i l’art, entre altres. “També tenim tota mena d’empreses, des de micros fins a grans multinacionals. El nostre servei és molt global i intentem que s’adapti a qualsevol companyia”, detalla el conseller delegat de B2Brouter. Entre els clients espanyols de l’empresa destaquen, per exemple, firmes com Panrico, Bon Àrea, Condis, Endesa o entitats com la Cambra de Comerç de Barcelona, la Diputació o l’Hospital de Sant Pau.

Qualsevol empresa es pot donar d’alta al portal de B2Brouter per enviar factures electròniques tant a les administracions públiques com a altres empreses. Aquest tràmit és gratuït i universal. També ofereixen un servei prèmium per a aquelles empreses que necessitin integrar el programa amb el seu sistema de gestió ERP.

Publicitat
Comentaris
To Top