Publicitat
Ciutat

La DGT alerta sobre una estafa de la falsa multa

Els usurpadors envien un correu notificant una sanció en què suplanten la identitat de l’organisme estatal per mirar de recollir les dades personals i financeres de la víctima

La Direcció General de Trànsit (DGT) ha alertat d’una nova estafa que la involucra. Es tracta de l’estafa de la falsa multa. Els usurpadors envien un correu notificant una sanció en què suplanten la identitat de l’organisme estatal per mirar de recollir les dades personals i financeres de la víctima i perquè pagui en un dipòsit determinat.

“La DGT no notifica multes per correu electrònic, sinó per codi postal”, ha recordat l’organisme a través de les seves xarxes socials. A més, ha remarcat que els canals que fa servir per enviar les infraccions són el correu postal o a través de la seva seu electrònica si l’infractor està donat d’alta al sistema de notificacions electròniques Direcció Electrònica Vial (DEV).

Publicitat
Comentaris
To Top