Ciutat

Traslladat en helicòpter un ciclista ferit greu després de caure a Ca n’Ustrell

L’home, de 67 anys, va ser traslladat al Parc Taulí

Un home va haver de ser traslladat amb helicòpter a l’Hospital Taulí després de patir una caiguda mentre anava amb bicicleta a la zona rural de Ca n’Ustrell. El ciclista, de 67 anys, va resultar ferit greu com a conseqüència de l’accident.

En el succés, que va tenir lloc el passat divendres, hi van intervenir una unitat del Servei d’Emergència Mèdiques, una dotació del cos de Bombers de la Generalitat i una unitat de la Policia Municipal.

Es tracta del segon accident de característiques similars que es produeix a la zona en menys d’una setmana. Un jove de 16 anys va ser rescatat també amb l’helicòpter dijous passat a Ca n’Ustrell després de patir una caiguda amb bicicleta.

Ferit un ciclista de 16 anys en un accident a la zona de Ca n’Ustrell

Comentaris
To Top