Ciutat

Renoven els jocs infantils de sis places de Sabadell

L’Ajuntament actuarà a les places d’Assemblea de Catalunya, Fidela Renom, Cardener, Josep Masllovet, Pompeu Fabra i Maria Mercè Marçal

Aquesta setmana s’inicien noves actuacions a sis places públiques amb jocs infantils de la ciutat. Per tal de renovar els elements envellits o deteriorats, l’Ajuntament actuarà a les places d’Assemblea de Catalunya, Fidela Renom, Cardener, Josep Masllovet, Pompeu Fabra i Maria Mercè Marçal.

Creen un parc infantil a base de xarxes de pesca recuperades del mar

Els treballs tindran un cost de 58.493,81 euros. En total s’instal·laran nou jocs de diferents tipologies: elements amb forma de camió, gronxadors, jocs de trepa i xarxes d’escalada, entre d’altres. Tot plegat es durà a terme dins l’estratègia municipal, “Fem Barri”, que pretén assolir espais públics de qualitat a totes les zones de la ciutat. Així mateix, la renovació s’ha basat en la idea de “Disseny per a tothom”, un model que, segons el consistori, té per objectiu aconseguir que els infants desenvolupin el joc imaginatiu, simbòlic, d’equilibri i motriu també a l’aire lliure.

Comentaris
To Top