Publicitat
Oci i cultura

La Sala Quartera comença temporada de teatre amb ‘Murmut’

La pròxima obra programada és ‘Les dues estacions de Vivaldi’, d’Anacrusa Produccions

'Murmut', de Farrés Brothers, arriba a La Quartera / JUANJO MARIN

La Sala Quartera arrenca el dijous la seva sisena temporada amb l’obra Murmut. Es tracta d’un espectacle de la prestigiosa companyia de teatre catalana Farrés Brothers, que abans de fer gira i temporada a Barcelona duran el seu nou espectacle a Can Capablanca.

L’obra, de Jordi Palet i Toni Ubach, reflexiona sobre “l’obsessió per guardar objectes i sorolls que ens connecten amb algun sentit íntim que, de cop i volta, s’escapa”. Així doncs, en aquesta representació els objectes seran un altre univers creatiu, al costat de la música i del text.

A més, Murmut aborda la necessitat de sentir-nos segurs, contraposada amb la constant sensació d’inseguretat. Es representarà els dies 6, 7, 8 i 9 d’octubre. Dijous, divendres i dissabte a les 21h i diumenge a les 18h. Les entrades es poden reservar enviant un correu a produccio@farresbrothers.com.

Les dues estacions de Vivaldi

La pròxima obra programada a la Sala Quartera és Les dues estacions de Vivaldi, d’Anacrusa Produccions, una creació d’Adrià Aguilera i Òscar Muñoz que estarà en cartell a Can Capablanca del 15 d’octubre al 13 de novembre. Es tracta d’una reflexió sobre el canvi climàtic mitjançant la dansa, la paraula i la música en directe, a partir de la reinterpretació del clàssic de Vivaldi.

Publicitat
Comentaris
To Top