Publicitat
Ciutat

Quins són els punts negres amb més accidents de trànsit a Sabadell?

Trànsit Gran Via Sabadell

En total, Sabadell va registrar 1.651 accidents de trànsit el 2021, dels quals 1.230 van comptar amb informe policial

Trànsit a la Gran Via de Sabadell / Víctor Castillo

L’any passat, a Sabadell no hi va haver cap víctima mortal en accident de trànsit. Malgrat això, la sinistralitat entre motocicletes i ciclomotors va pujar respecte al 2020, marcat pel confinament, i també en comparació al 2019, any previ a l’esclat de la pandèmia.

En total, el 2021 es van produir 203 accidents amb una moto implicada, 47 més que fa un any i 19 més que el 2019. L’accidentalitat en aquest tipus de vehicles suposa més del 9% dels successos que tenen lloc a la ciutat.

Considerant tots els vehicles, en total, Sabadell va registrar 1.651 accidents de trànsit, dels quals 1.230 van comptar amb informe policial. La xifra és inferior a la del 2018 i el 2019, últims anys sense Covid i, per tant, amb nivells de mobilitat equiparables. Segons la memòria de la Policia Municipal, la majoria d’accidents l’any passat es van produir en el Districte 1 (335) i el 5 (240). Aquests són els punts més conflictius a la xarxa viària sabadellenca:

Carrer Alcalde Moix amb Ronda Collsalarga

En aquest punt es van registrar un total de set accidents durant l’any 2021, sent el punt on més sinistres es van produir. Sis dels accidents van provocar danys materials i un deixar un ferit lleu. Cap d’ells va ser greu.

Ronda de Ponent amb Carretera de Terrassa

En aquest punt de la xarxa viària de Sabadell es van produir l’any passat sis accidents, tres d’ells amb danys i els altres tres ocasionant ferits lleus. Tampoc es va registrar cap accident greu.

Carrer Alemanya amb Carrer Ferran Casablancas

A la cruïlla entre els dos carrers es van produir un total de sis xocs entre vehicles, segons dades de la memòria de la Policia Municipal del 2021. Es tracta de dos carrers estrets i amb poca visibilitat.

Plaça Còrdova amb avinguda Estrasburg

Un altre dels punts conflictius que poden ser focus de topades són les rotondes. A la plaça Còrdova amb av. Estrasburg es van desencadenar sis sinistres, cap d’ells registrar de gravetat.

Plaça d’Espanya amb Carrer Antoni Forrellad

La gran acumulació de cotxes, amb circulació habitualment densa, és un altre dels factors que motiva que hi hagi més accidentalitat. A la plaça Espanya amb el carrer Forrellad hi va haver sis accidents.

Publicitat
Comentaris
To Top