Oci i cultura

Cesk Freixas posa música als poemes de Roc Casagran a ‘Direm nosaltres’

Cesk Freixas musica els poemes de Roc Casagran

El 17 d’octubre arribarà a les llibreries ‘L’abraçada que’, el nou poemari de l’escriptor sabadellenc

El cantautor Cesk Freixas / Juan Miguel Morales (Rodautors)

El cantant Cesk Freixas ha estrenat la cançó Que lluny ens du l’amor, el primer avançament del seu nou disc ‘Direm nosaltres’ (U98 Music, 2022), que serà publicat el 25 d’octubre. Es tracta d’un àlbum que constarà únicament de poemes musicats del llibre homònim de Roc Casagran, escriptor sabadellenc que sovint puja als escenaris amb el cantautor per realitzar tot tipus d’espectacles poètics i musicals.

Com ha explicat la discogràfica, a ‘Direm nosaltres’ Freixas “evidencia el vincle entre la cançó d’autor i la creació poètica”, que ja havia reivindicat anteriorment musicant autors més clàssics, com Joan Salvat-Papasseit, Joan Brossa, Apel·les Mestre o Marià Villangómez.

‘Direm nosaltres’ és un disc que és hereu de la línia estètica estrenada amb ‘Memòria’ (U98 Music, 2021), on la presència de les guitarres acústiques i clàssiques en són protagonistes. Freixas ha comptat amb els arranjaments i la direcció artística de Victor Nin, l’inseparable guitarrista que l’acompanya des de fa pràcticament dues dècades, i la producció musical de Pau Romero (BeatGarden Studios).

Roc Casagran publica ‘L’abraçada que’

El 17 d’octubre arribarà a les llibreries L’abraçada que, el nou poemari de Casagran amb l’editorial Amsterdam Llibres. Tal com l’escriptor sabadellenc ha anunciat, hi trobarem “penes i alegries, esperances i decepcions, fills i amors, somnis i lluites”. El desig, segons expressa, és que els poemes “abracin ben fort, ben endins”.

La presentació del llibre serà a l’Espai Foce, dijous 20 d’octubre a les 20.30h. Casagran estarà acompanyat del músic sabadellenc Carles Belda.

Comentaris
To Top