Diners

La Cambra de Sabadell reclama l’execució del Pla Nacional per la Indústria

Cambra Sabadell Pla Nacional per la Indústria

L’entitat econòmica ha reclamat que tornin els ajuts directes a la implantació d’empreses a l’exterior

Els membres de la comissió d’internacionalització de la Cambra s’han reunit aquesta setmana / CEDIDA

​La comissió d’internacionalització de la Cambra de Comerç de Sabadell, reunida aquesta setmana, ha celebrat el consens al qual s’ha arribat al Parlament de Catalunya per donar suport al Pla Nacional per la Indústria 2022-2025.

A la trobada, els membres de la comissió que presideix l’empresari Ramon Gabarró han insistit, però, en reclamar el màxim compromís en la seva execució pressupostària per cobrir les necessitats i donar un impuls a la indústria.

Gabarró ha recordat que els darrers anys no hi ha hagut subvencions per a la promoció internacional i ha reclamat que tornin els ajuts directes a la implantació d’empreses a l’exterior. “Els fons Next Generation s’han centrat en la digitalització i la sostenibilitat, mentre que el suport a la internacionalització ha quedat en un segon pla”, ha afegit.

La comissió organitzarà la Setmana de la Internacionalització d’Acció, que tindrà lloc a partir el 17 d’octubre. L’esdeveniment aglutinarà els agents que impulsen la internacionalització de l’empresa catalana.

Publicitat
Comentaris
To Top