Oci i cultura

FOTOS: Arrenca el Circo Sobre Agua 2 amb més d’una quarantena d’artistes

L’espectacle del Circ Alegria ha començat a la plaça de Francesc Macià. El Circo Sobre Agua 2 ha engegat motors aquest divendres a la carpta immensa de l’Eix Macià, on s’estarà fins al diumenge 16 d’octubre. Els primers espectados ja han pogut veure el xou, que inclou una quarantena d’artistes i una gran piscina de 24.000 litres d’aigua, que la companyia trasllada de ciutat a ciutat.

Els assistents han tingut a davant un “oceà hologràfic”, que a través de projectors làsers ha fet aparèixer una desena d’animals marins en 3D compartint espectacle amb els artistes. Paral·lelament, la quarantena d’artistes realitzaran “xous d’alt risc”.

Hem vist números d’aros aeris, d’skate, de trapezistes voladors, de contorsionisme, de màgia i de comicitat, a més de fonts d’aigua dansaires. Han aparegut pirates, sirenes, taurons i milers de peixos. La directora artística de l’espectacle, Dicky Faggioni, descriu el xou com “un somni” ple de “moments màgics”. Ho podeu veure en aquestes imatges del fotògraf Lluís Franco.

Comentaris
To Top