Publicitat
Diners

Equality Wines: dissenys a favor de la bellesa i la igualtat

equality wines
David i Jordi amb una de les ampolles de la seva col·lecció / Victor Castillo

En Jordi i en David són un matrimoni de Sabadell que organitza casaments. A més a més, tenen un estudi de disseny i ara han llançat un nou projecte. S’anomena Equality Wines. L’objectiu, remarcar la igualtat de qualsevol persona per combatre les discriminacions.

Per fer-ho han creat una marca de vi, la característica principal són les seves etiquetes. Aquestes busquen mostrar la diversitat amb els seus dissenys. “Volem reivindicar la igualtat de qualsevol col·lectiu minoritari que necessiti representació”, ha argumentat David Ortigosa. La primera fornada del projecte s’anomena ‘Ellas’, un conjunt d’il·lustracions de dones nues. “Mostrem cossos no normatius, dones trans, dones amb pèls a les cames i el que guanyem ho cedirem a col·lectius de dones”, ha afegit David. A l’espai posterior de les ampolles també si podrà llegir frases de dones empoderades.

equality wines

Les etiquetes centren tota l’atenció a les ampolles de vi / Victor Castillo

Les imatges, amb molta força, transmeten la idea que tots els cossos són bonics i pretén trencar amb els estereotips dels cossos perfectes. “Volem mostrar altres realitats i referents que es desviïn d’aquesta suposada normalitat social que ens han imposat avui en dia”.

La iniciativa que és una de les primeres al país d’aquesta mena, segons explica David, ja prepara la següent edició. Tot i no poder-se desvelar, han confessat al Diari que seran fotos molt impactants a color. L’acte de presentació s’ha celebrat a la Sala Galana, allà s’ha fet una degustació dels vins acompanyats de canapès i una petita actuació musical.

Publicitat
Comentaris
To Top