Oci i cultura

Roger Padrós: passió i humilitat al Teatre Principal

Roger Padrós va oferir un gran vespre de música al Principal / Victor Castillo

Descalç, senzill i directe. Així va presentar-se Roger Padrós a l’escenari del Teatre Principal. El de Polinyà va presentar el seu nou àlbum, La vida és millor, amb la passió i energia que el caracteritzen.

concert Roger padros

El de Polinyà va oferir un gran repertori musical / Victor Castillo

El concert

Amb notes de piano i una llum tènue de focus centrada en ell, així va començar Padrós el seu repertori. La combinació de baix, bateria i teclat del seu grup van acompanyar l’actuació. Un espectacle intens i alhora emotiu, on la veu potent i melòdica de l’artista va atrapar a tot un públic entusiasmat. Durant la cita Padrós va deixar moments de reflexió íntima: “És un plaer ser aquí, avui celebrem un començament”. A més a més, va recordar els seus inicis i primeres cançons: “És important recordar d’on venim i el que ens ha portat fins aquí”.

concert Roger padros

Padrós no va estar sol a l’escenari, el seu grup també el va acompanyar a la gran cita / Victor Castillo

La cita va comptar amb cançons en català i castellà. La interacció amb els assistents va ser constant. Un públic entregat que va cantar, gaudir i picar de mans per acompanyar les cançons. Els jocs de llums també van tenir un paper destacat. I és que en funció de si la cançó era més intensa o suau s’oferia una tonalitat vermella o de colors suaus de fons.

Música amb llengua de signes

L’espectacle va permetre gaudir d’un dels segells personals del cantant. Un acompanyament dels temes en llengua de signes. “Fem cançons amb llengua de signes per acostar la nostra música a tothom”, va explicar. L’artista sempre s’ha mostrat compromès en aquest aspecte i tant els concerts com els videoclips estan adaptats pels usuaris de la llengua de signes.

concert Roger padros

El públic va acabar dempeus per acomiadar al cantant / Victor Castillo

En definitiva, l’actuació de Padrós va fer vibrar un Teatre Principal gairebé ple que va acabar corejant i aplaudint dempeus al de Polinyà. “Això només és el principi, queden més videoclips que arribaran ben aviat”, va dir el cantant per acomiadar-se.

Comentaris
To Top