Publicitat
Ciutat

Un policia de Sabadell salva la vida d’una persona amb aturada cardiorespiratòria

L’agent li va practicar una reanimació cardiopulmonar i l’home va recuperar la consciència

Imatge d'arxiu de dos agents de Policia Municipal | E. BARNOLA

Un agent de la Policia Municipal Sabadell va salvar la vida d’un home que va patir una aturada cardiorespiratòria. Segons han explicat fonts del cos, el policia va atendre aquesta persona el passat divendres al matí, al carrer d’Horta, en adonar-se que havia perdut el coneixement.

Se li va practicar una reanimació cardiopulmonar i va recuperar la consciència, mentre arribaven les dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). El personal mèdic, un cop a lloc, va fer-li un electrocardiograma i el van dur al CUAP Sant Fèlix per avaluar el seu estat.

Segons han indicat des del SEM, el van traslladar al centre mèdic amb estat menys greu i és que la ràpida intervenció de l’agent va salvar-li la vida. De fet, una atenció urgent en situacions d’aquest tipus multiplica per quatre les possibilitats de sobreviure i que augmenta molt més amb l’ús d’un Desfibril·lador Extern Automàtic (DEA).

Publicitat
Comentaris
To Top