Ciutat

FOTOS: S’intensifica la recerca de l’home desaparegut a Sabadell ja fa més d’una setmana

Màxima mobilització. Agents policials i d’emergències mantenen la cerca de José Cañete Cabello, el veí de Sabadell de 74 anys desaparegut el passat 4 d’octubre. Agents dels Mossos i de la Policia Municipal, Agents Rurals i Bombers treballen per trobar l’home, que té alzheimer, va indocumentat i sense telèfon.

/ VÍCTOR CASTILLO

/ VÍCTOR CASTILLO

La recerca s’està realitzant en els entorn de Sabadell i també a Terrassa. S’ha indagat sobre el bosc de Can Deu, i per les proximitats del riu Ripoll. A la ciutat veïna se l’està buscant per la zona de la Font de la Grípia, segons fonts policials. També s’ha instala·lat una carpa de l’Ajuntament de Sabadell al camí Molí de l’Amat.

Es demana col·laboració ciutadana per trobar el José. Si tenen cap informació truquin al 112 o al 900 112 092.

Imatge

Drons i helicòpters en el gran desplegament per trobar l’home desaparegut de Sabadell

Comentaris
To Top