Ciutat

Yolanda Díaz escull Sabadell per presentar el seu projecte polític a Catalunya

La ministra de Treball creu que la ciutat té “una estructura social molt pròxima al que ella representa”

Yolanda Díaz, en una imatge d'arxiu | ACN

La vicepresidenta segona i ministra de Treball, Yolanda Díaz, ha escollit Sabadell per presentar a Catalunya el seu projecte polític, Sumar, amb el qual està previst es presenti a les eleccions generals, que s’han de celebrar a finals del 2023. L’acte tindrà lloc aquest dissabte a la tarda, a partir de les 17 hores, a Fira Sabadell.

La cita s’anuncia sota el títol “Una reforma laboral per continuar conquerint drets” i arriba a la ciutat després de donar-se a conèixer a Madrid, Galícia, País Basc i Astúries. Es tracta d’una iniciativa que ha considerat com un “acte d’escolta”, ja que aquesta és la seva proposta i un cop completat tot el recorregut traurà les conclusions pertinents.

Fa unes setmanes, Díaz va presentar els 35 perfils que faran aquesta tasca. La majoria són professors d’universitat, tècnics, científics i experts. Una trentena d’equips recolliran tot el procés “d’escolta” i s’avaluarà si el moviment es converteix en partit polític per als comicis estatals.

La ministra de treball ha triat Sabadell en considerar-la una ciutat que té “una estructura social molt pròxima al que ella representa”. Díaz ha insistit que encara no ha decidit si es presentarà a les eleccions generals previstes a finals de l’any que ve.

Publicitat
Comentaris
To Top