Ciutat

Jornada ballestera de rècord: 600 persones participen a ‘La fiesta del cocido’

fiesta cocido 22
Ballesteros i veïns del barri s'han reunit a la Font de Can Rull / Victòria Rovira

Cocido andalús, balls típics i molta música. Així s’ha viscut ‘La fiesta del cocido’ aquest diumenge. La celebració s’ha fet a la Font de Can Rull, i ha estat de rècord. Unes 600 persones s’han reunit a l’acte dels Ballesteros. Fet que ha obligat els organitzadors a fer una olla més que de costum, com ens ha explicat el seu president, Joaquín Lesmes. “Hem passat de 4 a 5 olles, si no el grup de cuina no hauria pogut menjar”, ha expressat.

fiesta cocido 22

Per l’ocasió s’han preparat 5 olles, una més que de normal arran de la gran assistència / Victòria Rovira

El plat principal ha estat el gran cocido. Per fer-lo ha calgut 27 kg de cuixa de pollastre, 27 kg de pit, 26 kg de porc ibèric, 7 kg de cua de porc, 7 kg d’ossos, 35 kg de mongeta verda i 75 kg de cigrons. “Ha vingut tanta gent que hem hagut de demanar taules i cadires extres, un gran èxit”, ha confessat Lesmes.

L’esdeveniment s’ha complementat amb l’espectacle dels Cuadros de Baile. Actuacions amb les quals el jovent de l’Hermandad ha fet gaudir als assistents d’allò més.

Comentaris
To Top