Ciutat

FOTOS | Previstes unes obres per canviar la fisonomia de la plaça del Treball

Aprovat l’expedient de contractació de les obres de reforma de la plaça del Treball. El projecte, que ha estat acceptat per la Junta de Govern Local, es dividirà en dues fases. La primera, la que de moment té el vistiplau, té un pressupost de quasi 400 mil euros i ha de servir per substituir l’actual àrea de jocs per tres de noves adaptades a les diferents edats dels sabadellencs del barri.

Una recreació de com quedaria la plaça del Treball / Cedida

/ Cedida

També en aquesta fase es duran a terme treballs de manteniment de la pista de petanca, de l’arbrat actual i del sòl de la plaça. Tanmateix, s’instal·larà una nova font. La previsió marca que les tasques s’allargaran tres mesos des de l’inici de les obres.

L’escenari, a la segona fase

La segona fase del projecte preveu construir un nou escenari i reformar les grades existents. De la mateixa manera, al llarg de l’execució de les obres, es restauraran i ampliaran els elements del mobiliari urbà com ara els bancs, les papereres i els aparcaments destinats a les bicicletes. Aquesta  segona, i darrera fase del projecte, tindrà un pressupost de quasi 140 mil euros.

Comentaris
To Top