Publicitat
Vallès

Un músic vallesà, premiat en un certamen de country als Estats Units

El veí de Sant Quirze del Vallès Josep Ponsà, que actua amb el nom artístic Joe Fields, ha guanyat un premi a Texas

El veí de Sant Quirze del Vallès Josep Ponsà, que actua amb el nom artístic Joe Fields, ha guanyat un premi als guardons Texas Sounds International Country Music Awards, que es va celebrar, entre els dies 13 i 16 d’octubre, a Marshall, Texas (Estats Units). Es tracta d’un certamen d’aquest gènere musical que reconeix bandes emergents d’arreu del món.

El vallesà es va endur el premi Texas Balladeer of the Year, que reconeix la creació musical pròpia i la interpretació en directe. A la gala, on va actuar el passat divendres, va estar acompanyat d’un altre músic i productor, també català, de Sant Feliu de Codines, Aleix Garriga, a més d’intèrprets locals.

Una gala amb accent català

Ponsà va presentar temes clàssics del gènere i cançons pròpies que formaran part del segon treball de l’artista. Va publicar l’àlbum de debut Lost In The Fields l’octubre del 2021, enregistrat als estudis La Llar de Folk de Sant Feliu de Codines i masteritzat als estudis Georgetown Masters de Nashville, a Tennessee (Estats Units).

El Memorial City Hall Performance Center de Marshall va acollir aquest esdeveniment, que va reconèixer una desena d’artistes de diferents nacionalitats com mexicanes, sueques, hongareses i noruegues, entre d’altres, que suposen una “substancial influència positiva” per a la carrera dels guardonats, tal com sosté l’organització.

La senyera

La cita d’enguany, segons l’organització, havia de ser la més gran duta a terme amb talent arribat d’arreu, fins a una desena de països. D’aquests hi havia un gran nombre de grups d’Espanya, però el certamen va diferenciar l’Estat de Catalunya. De fet, en la cerimònia d’inauguració hi havia una senyera entre les banderes dels participants.

Publicitat
Comentaris
To Top