Ciutat

Les notícies més importants d’aquest divendres a Sabadell

El lliurament dels Premis Cambra 2022 i les eleccions al CN Sabadell protagonitzen l’actualitat sabadellenca

A les portes del cap de setmana, l’actualitat sabadellenca arriba marcada per dos esdeveniments marcats en vermell en l’agenda. El primer, el lliurament dels Premis Cambra 2022. El segon, les eleccions al CN Sabadell.

Els Premis Cambra 2022 s’han lliurat aquest dijous en un acte multitudinari a la ciutat. Xaluca Tours, la Fundació Impulsa i Verónica Fisas (Natura Bissé Group) han rebut els guardons en reconeixement de la seva trajectòria empresarial. Prop de 300 personalitats del sector polític, econòmic, empresarial i social de Sabadell i de la comarca, van assistir a l’esdeveniment, celebrat a l’Auditori de la Fundació 1859 Caixa Sabadell.

Lliurats els Premis Cambra 2022 en un acte multitudinari a Sabadell

Claudi Martí continuarà sis anys més al capdavant del Club Natació Sabadell, després de rebre el suport de 1.556 socis. Per primera vegada a la història de l’entitat, Martí serà el primer president que surt reelegit en unes eleccions a la presidència.

Claudi Martí fa història a les eleccions del CN Sabadell

El jove sabadellenc de 13 anys Juanito Cortés aspira a ser un gran pintor. I, de moment, fa camí en aquesta direcció. El precoç artista ha viatjat aquesta setmana fins a Nova York per visitar un altre dels seus màxims referents, el mallorquí Domingo Zapata.

Juanito Cortés, el precoç pintor de 13 anys que ven obres per més de 20.000 euros

En què es gastaran els 266 milions de pressupost per a Sabadell el 2023? Al Diari elaborem una sèrie de gràfics per tal de detallar les cinc claus principals del projecte de pressupostos.

GRÀFICS | 266 milions de pressupost per a Sabadell el 2023: en què es gastaran?

El guanyador del Joc de cartes del passat dimecres, Àlex Ruano, va atendre aquest dijous la trucada del Diari. El cap de cuina del restaurant Can Mauri, situat entre Sabadell i Polinyà, no es mossega la llengua per parlar sobre l’experiència que va viure en un programa molt polèmic.

Àlex Ruano, xef de Can Mauri: “Joc de Cartes és una publicitat de l’hòstia!”

Comentaris
To Top