Oci i cultura

Així sonen ‘Road trip’ i ‘Jugular’, les noves cançons del disc de Triquell

El Triquell serà per Festa Major de Sabadell

L’artista ha produït els temes a l’estudi de gravació del bateria de Manel Arnau Vallvé

Triquell, catapultat fa uns mesos al programa de TV3 ‘Eufòria’, ha presentat aquest divendres els nous temes ‘Road trip’ i ‘Jugular’ que formaran part del seu primer disc. La primera cançó, explica, és un viatge “dinàmic, nòmada, amb banda sonora constant”, mentre que la segona és una “invitació a la festa”.

Així sonen les dues cançons, que s’han estrenat aquest divendres. L’artista, protagonista a la plaça Ricard Simó en un acte de Festa Major organitzat per Diari de Sabadell, ha produït els temes a l’estudi de gravació del bateria de Manel Arnau Vallvé.

Comentaris
To Top