Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dilluns a Sabadell

75 anys salut

L’actualitat arriba farcida d’esports i cultura a les portes de tancar el mes d’octubre

Com cada dilluns, toca fer balanç del que ha donat de sí el cap de setmana a Sabadell. L’actualitat arriba farcida d’esports i cultura, a les portes de tancar un mes d’octubre que dirà adéu com és tradició amb la celebració de la Castanyada.

La primera cursa Race For Life pel càncer de mama ha estat tot un èxit. Els gairebé 1.200 corredors participants, segons dades dels organitzadors, així ho van demostrar. Aquest diumenge al matí els corredors es van aplegar a Sabadell en una cursa on tothom va guanyar.

La cursa Race For Life supera les expectatives i aplega 1200 corredors

El Sabadell va superar el potent Intercity després de protagonitzar una nova remuntada en una sensacional primera part. Adán Gurdiel i un Pau Víctor excels van deixar en anècdota el gol inicial de l’exarlequinat Pol Roigé i la Nova Creu Alta va embogir.

El Sabadell torna a remuntar en una brillant primera part (2-1)

A Sabadell, un grup de famílies va crear fa uns anys l’associació Semitsvetik, un centre familiar que promou la llengua i la cultura russes, i aglutina persones d’aquest país, Ucraïna i Bielorússia. Aquest espai s’ha convertit ara en la llar de centenars de refugiats que arriben a la nostra comarca cercant aixopluc.

Russos i ucraïnesos, units a Sabadell: “És un crim contra els dos pobles”

Aquest diumenge el Santuari de la Mare de Déu de la Salut va estar de celebració. La cita va servir per recordar el 75è aniversari de la coronació canònica de la imatge de la Mare de Déu. Per fer-ho es va celebrar una missa d’acció de gràcies.

La Salut celebra el 75è aniversari de la coronació canònica de la Mare de Déu

Inici de setmana convuls a la xarxa viària del Vallès Occidental. Aquest dilluns ha arrencat amb problemes en la mobilitat a la C-58, especialment en dos trams en direcció a Barcelona.

Retencions de més de 3 km aquest dilluns a la C-58

Comentaris
To Top