Ciutat

Talls al trànsit de Sabadell per millores a la via pública

Los vecinos de Espronceda y Campoamor se quejan del deterioro de los barrios y de la falta de seguridad en las calles

La mobilitat patirà aquesta setmana afectacions puntuals a diferents cruïlles d’Espronceda-Campoamor

Tal com ja va passar la setmana passada, la mobilitat patirà aquesta setmana afectacions puntuals a diferents cruïlles d’Espronceda-Campoamor. El motiu és la neteja i inspecció de la xarxa de clavegueram, que obligarà a tallar algunes zones durant tota la setmana, en horari de 7 a 14 hores.

També durant tota la setmana hi haurà afectacions puntuals al trànsit a diferents cruïlles de Sol i Padrís per neteja i inspecció de la xarxa de clavegueram. En aquest cas, els talls es produiran entre les 14 i les 21 hores.

Per altra banda, aquest dilluns també hi ha un tall al carrer de l’Estrella, entre el de Sant Cugat i el de Colom, per la construcció d’un gual de vehicles a la zona. Les restriccions a la circulació seran fins les 19 hores.

Comentaris
To Top