Ciutat

El canvi d’armari es fa esperar: les temperatures es resisteixen a baixar a Sabadell

El sol lluirà en els propers dies, fent que els termòmetres s’enfilin gairebé fins als 30 graus

El termòmetres no baixen. Els ciutadans de Sabadell continuen passejant per la ciutat amb màniga curta i vestits davant unes temperatures que continuen estant per sobre les 25 graus a les portes de tancar el mes d’octubre. Segons la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat), s’espera una setmana que vagi en la línia de les anteriors.

Així, el sol lluirà al cel de Sabadell en els propers dies, fent que els termòmetres s’enfilin gairebé fins als 30 graus durant la jornada d’aquest dimecres. Unes temperatures impròpies a menys d’una setmana per a la celebració de la castanyada.

Comentaris
To Top