Ciutat

‘Caçats’ robant al pàrquing del complex Ègara dels Mossos

complex mossos sabadell

Uns agents els van interceptar i els van denunciar penalment per apropiació indeguda

Agents dels Mossos van enxampar dimecres passat al migdia dos lladres intentant robar ferralla d’un pàrquing exterior de la seu central del cos, el complex Ègara de Sabadell, segons ha avançat l”Ara’ i han confirmat fonts policials a l’ACN. Els fets van tenir lloc cap a les 12.30 hores, quan els dos homes van accedir al pàrquing amb un vehicle.

Aquest aparcament es troba a l’exterior del complex i només hi poden aparcar policies. Els agents que van interceptar els dos homes eren de la unitat canina i davant les sospites que els va generar el vehicle van acostar-hi i van demanar que obrissin el portó de la furgoneta. A l’interior hi havia ferralla que havien agafat del mateix pàrquing.

Els dos homes van quedar denunciats penalment per apropiació indeguda.

Comentaris
To Top