Ciutat

La Pista Coberta d’Atletisme estarà recuperada per acollir l’inici de la temporada

L’equipament es va desmuntar per acollir un hospital de campanya que no va entrar mai en funcionament i un vacunòdrom

Aquest migdia s’ha realitzat una visita a les obres que s’estan portant a terme per recuperar definitivament la Pista Coberta d’Atletisme de Catalunya. La instal·lació, situada a la Zona Esportiva de Sant Oleguer, es va començar a reconstruir el passat mes d’agost, quatre mesos més tard del previst. L’Ajuntament ha rebut les subvencions de la Diputació de Barcelona (150.000 euros) i del Consell Superior d’Esports de l’Estat (100.000 euros) per instal·lar-hi de nou l’anella peraltada.

A la visita hi han assistit l’alcaldessa de Sabadell Marta Farrés, el president del Consell Superior d’Esports del Ministeri de Cultura i Esports José Manuel Franco, la secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya Anna Caula, el diputat delegat de Joventut de la Diputació de Barcelona Javier Silva, la presidenta de la Federació Catalana d’Atletisme Mercè Rosich i el vicepresident de la Joventut Atlètica Sabadell Jordi Molins.

L’alcaldessa Marta Farrés ha celebrat que “la Pista estarà a punt per quan comencin les competicions d’atletisme” i ha volgut agrair  a totes les administracions que ho han fet possible “i de forma molt especial a la Federació Catalana d’Atletisme i a la Joventut Atlètica Sabadell la seva complicitat i haver-nos acompanyat en aquest procés”, ha dit.

Segons la previsió, els treballs han de durar uns quatre mesos i haurien de permetre que es reprengui la competició amb normalitat el gener de 2023. La pista es va desmuntar d’urgència l’abril de 2020 per reconvertir-la en un hospital temporal per atendre pacients de coronavirus. Amb l’inici de la vacunació massiva, l’espai va esdevenir vacunòdrom de referència al Vallès Occidental. L’anella peraltada es va serrar i treure a trossos per posar-hi els llits.

“El 28 de gener acolliríem un Míting de Catalunya, i dins del calendari estatal hem demanat acollir una Campionat d’Espanya en Pista Coberta, per la qual hem demanat la categoria Sub-20”, ha remarcat la presidenta de la Federació Catalana d’Atletisme, Mercè Rosich.

Sabadell rep 250.000 euros per recuperar la Pista Coberta d’Atletisme

Comentaris
To Top