Publicitat
Ciutat

La Pista Coberta d’Atletisme estarà recuperada per acollir l’inici de la temporada

L’equipament es va desmuntar per acollir un hospital de campanya que no va entrar mai en funcionament i un vacunòdrom

Aquest migdia s’ha realitzat una visita a les obres que s’estan portant a terme per recuperar definitivament la Pista Coberta d’Atletisme de Catalunya. La instal·lació, situada a la Zona Esportiva de Sant Oleguer, es va començar a reconstruir el passat mes d’agost, quatre mesos més tard del previst. L’Ajuntament ha rebut les subvencions de la Diputació de Barcelona (150.000 euros) i del Consell Superior d’Esports de l’Estat (100.000 euros) per instal·lar-hi de nou l’anella peraltada.

A la visita hi han assistit l’alcaldessa de Sabadell Marta Farrés, el president del Consell Superior d’Esports del Ministeri de Cultura i Esports José Manuel Franco, la secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física de la Generalitat de Catalunya Anna Caula, el diputat delegat de Joventut de la Diputació de Barcelona Javier Silva, la presidenta de la Federació Catalana d’Atletisme Mercè Rosich i el vicepresident de la Joventut Atlètica Sabadell Jordi Molins.

L’alcaldessa Marta Farrés ha celebrat que “la Pista estarà a punt per quan comencin les competicions d’atletisme” i ha volgut agrair  a totes les administracions que ho han fet possible “i de forma molt especial a la Federació Catalana d’Atletisme i a la Joventut Atlètica Sabadell la seva complicitat i haver-nos acompanyat en aquest procés”, ha dit.

Segons la previsió, els treballs han de durar uns quatre mesos i haurien de permetre que es reprengui la competició amb normalitat el gener de 2023. La pista es va desmuntar d’urgència l’abril de 2020 per reconvertir-la en un hospital temporal per atendre pacients de coronavirus. Amb l’inici de la vacunació massiva, l’espai va esdevenir vacunòdrom de referència al Vallès Occidental. L’anella peraltada es va serrar i treure a trossos per posar-hi els llits.

“El 28 de gener acolliríem un Míting de Catalunya, i dins del calendari estatal hem demanat acollir una Campionat d’Espanya en Pista Coberta, per la qual hem demanat la categoria Sub-20”, ha remarcat la presidenta de la Federació Catalana d’Atletisme, Mercè Rosich.

Sabadell rep 250.000 euros per recuperar la Pista Coberta d’Atletisme

Publicitat
Comentaris
To Top