Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dimecres a Sabadell

Fem un repàs al més important que ha passat a la ciutat en les últimes hores, posant la lupa en educació i cultura

L’actualitat a Sabadell no s’atura i aquest dimecres arriba carregat de notícies. Fem un repàs al més important que ha passat a la ciutat en les últimes hores, posant la lupa en educació i cultura.

Els alumnes del Ribot i Serra van aprofitar aquest dimarts la visita de Serveis Territorials del Vallès Occidental per fer una seguda davant d’Educació. El centre exigeix una reforma per millorar les instal·lacions.

Els alumnes del Ribot i Serra exigeixen una reforma aprofitant la visita d’Educació

Habitatge social, sanitat, model social i urbanisme. Sabadell Cercle d’Entitats ha presentat, a la seu de la Fundació Bosch i Cardellach, les conclusions de les diverses taules de treball sobre les problemàtiques al voltant d’aquestes àrees que afecten als sabadellencs.

SBD Cercle d’Entitats: “Els polítics han d’aportar solucions als problemes de Sabadell”

Per fer front a la inflació, tres emprenedors catalans (Borja Solé, Ruben Vilar y Carlos Costa) han creat Buo, un supermercat en línia per fer compres grupals que garanteix estalvis de fins a un 30% respecte als supermercats tradicionals, és a dir, uns 100 euros al mes.

Arriba a Sabadell Buo, un supermercat en línia ‘low cost’

Els horts de Can Llong han tornat a ser escenari d’un foc. Aquest dimarts, al final de la tarda, al voltant de dos quarts de vuit, es va declarar un incendi que va cremar una zona boscosa, a l’entorn de la Ronda Europa i el carrer Venècia, segons han informat els Bombers.

Vídeo | Nou incendi als horts de Can Llong

El sabadellenc Héctor Lozano és el creador, guionista i director de la gran aposta en ficció de TV3 per a principis de 2023, ‘Bojos per Molière’. Serà una sèrie de vuit capítols protagonitzada per un grup de joves d’entre 18 i 25 anys que estudien art dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona. Elisabet Casanovas i Marc Balaguer protagonitzaran la nova proposta televisiva.

Elisabet Casanovas i Marc Balaguer protagonitzaran ‘Bojos per Molière’, la nova sèrie de TV3

Comentaris
To Top