Ciutat

VÍDEO | Nou incendi als horts il·legals de Can Llong

El foc es va originar per l’acumulació de brossa i de seguida es va generar una columna de fum

Els horts de Can Llong han tornat a ser escenari d’un foc. Aquest dimarts, al final de la tarda, al voltant de dos quarts de vuit, es va declarar un incendi que va cremar una zona boscosa, a l’entorn de la Ronda Europa i el carrer Venècia, segons han informat els Bombers.

El foc es va originar per l’acumulació de brossa i de seguida es va generar una columna de fum i unes flames molt vistoses. A més, tal com han apuntat els Bombers, es va identificar en una àrea de difícil accés pels vehicles d’emergències i no hi ha hagut ferits.

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, en una piulada a Twitter, assegura que són “dos arbres”, en una rèplica a diversos usuaris que, des de fa temps, han assenyalat denuncien la situació en aquesta àrea. Farrés ha escrit que “fa temps que treballem per desallotjar i dignificar”, però no només per “la situació d’ocupació de terrenys i construccions il·legals”, ja que “provoquen moltes molèsties al veïnat”.

Segon incendi a la zona en els darrers mesos

Es tracta del segon incendi als horts de Can Llong, després del que es va declarar a l’estiu. Precisament, prèviament a les flames, la policia catalana va detenir cinc persones -quatre nois i una noia per un delicte de lesions i per entrada a habitatge aliè- en intervenir en una baralla.

Fins al lloc es van desplaçar dues dotacions dels Bombers, així com de Policia Municipal de Sabadell i Mossos d’Esquadra, que van regular el trànsit, ja que es van acumular cues de vehicles tant a la Ronda Europa com a la Ronda Oest.

Comentaris
To Top