Ciutat

Reforç del transport públic al cementiri per Tots Sants

El servei d’autobusos ja es reforçarà durant el cap de setmana

La commemoració de Tots Sants comportarà el desplegament d’un dispositiu especial per facilitar l’accés i visita de la ciutadania al cementiri. Així, el servei d’autobusos es reforçarà ja durant el cap de setmana, com també el proper dimarts, dia 1. D’altra banda, el dia de Tots Sants es farà un especial esforç per facilitar la fluïdesa del trànsit en l’accés i sortida de l’equipament. Dins el cementiri, s’instal·laran taules informatives i el dia 1 a les 12 del migdia es celebrarà una cerimònia laica en record dels difunts a la Capella del Cementiri Vell.

Tal com ha explicat l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, “ja s’estan ultimant tots els preparatius per garantir que els nombrosos ciutadans i ciutadanes que cada any es desplacen al Cementiri amb motiu de Tots Sants puguin fer les visites amb la màxima comoditat possible.

Reforç dels autobusos

El reforç dels autobusos de connexió amb el cementiri es portarà a terme ja aquest dissabte i diumenge per facilitar que es puguin espaiar les visites i contribuir a evitar aglomeracions. Així, hi haurà un reforç de les línies L4 i F4, en el seu recorregut entre la pl. del Vallès i el Poblenou.

Dissabte dia 29 i diumenge dia 30, els autobusos passaran cada 15 minuts entre les 8.30 i les 14.30 h. I dimarts, 1 de novembre, l’F4 en aquest tram passarà cada 10 minuts entre les 08.30 i les 14.30h i cada quart d’hora entre les 14.30 i les 18.30h.

A la resta de trams i franges horàries, les línies mantindran el servei habitual.

Publicitat
Comentaris
To Top