Ciutat

Les disfresses que triomfen aquest Halloween

La casa de Castellarnau de Sabadell, decorada per Halloween

El cinema i la televisió són en molts casos l’origen i el motor de personatges de por icònics que serveixen com a disfressa

El Halloween cada any guanya més protagonisme a casa nostra. Ja no ens sorprèn veure els més petits disfressats de bruixes i personatges terrorífics cada 31 d’octubre. Tampoc ens crida l’atenció si un grup de joves truca a casa i ens pregunta si preferim “llaminadura o entremaliadura” per aconseguir quatre caramels per endolcir la jornada.

Després de consultar a diversos botiguers del sector, destaquen que els clàssics continuen imposant-se com una tria habitual a l’hora de disfressar-se. El cinema i la televisió són en molts casos l’origen i el motor de personatges de por icònics. Les pel·lícules serveixen per alimentar el mite i la llegenda d’unes figures que assalten els carrers aquest dilluns.

Freddy Krueger, un clàssic

És el personatge principal de la saga de pel·lícules de terror A Nightmare on Elm Street.

John Wayne Gacy, el ‘pallasso assassí’

Va ser un assassí en sèrie estatunidenc. La seva història va ser portada a la gran pantalla als EUA.

Jason Voorhees continua vigent

És el personatge principal de la sèrie de pel·lícules ‘Divendres 13’, present des de l’any 1980.

Comentaris
To Top