Ciutat

Les notícies més destacades d’aquest dimarts festiu a Sabadell

La commemoració de Tots Sants pren protagonisme en un dimarts marcat per la ressaca de la castanyada i el Halloween

Jornada especial a Sabadell. La commemoració de Tots Sants pren protagonisme en un dimarts festiu marcat per la ressaca de la castanyada i el Halloween.

Tot i el clima d’incertesa econòmica actual, derivat de la inflació, la crisi energètica i la guerra d’Ucraïna, Sabadell manté unes dades d’atur baixes respecte els darrers anys. La ciutat té 11.775 persones sense feina, segons últimes dades disponibles referents al tercer trimestre de 2022 de l’Observatori d’Economia Local de l’Ajuntament.

L’atur més baix de la dècada a Sabadell

Veïns de Ca n’Oriac de Sabadell han iniciat una campanya per expulsar del barri Antonio García Carbonell, un violador en sèrie reincident que va sortir de presó el 2013 i que feia un temps vivia als carrers del barri. L’Ajuntament de Sabadell ha fet gestions amb l’entorn més proper de l’agressor i ja no viu als carrers de Ca n’Oriac, han confirmat fonts municipals al Diari.

El violador de Ca n’Oriac ja no viu al descampat

El Servei d’Atenció Domiciliària (SAD) de Sabadell visita 1.246 persones cada mes. Els professionals del sector han dedicat més de 270.000 hores anuals a fer la vida més fàcil a persones que necessiten ser ateses a casa. El que equival a 217 hores per usuari a l’any.

El SAD atén 1.200 usuaris: “Hi ha persones que no es poden moure del llit”

Des del Diari de Sabadell et proposem una ruta de menys d’una hora per conèixer i visitar alguns dels punts amb més història de Sabadell. Un traçat per impregnar-se de modernisme, d’industrialització o d’antigues històries arrelades a la ciutat que t’obriran els ulls a com era el municipi anys enrere.

Ruta Patrimonial DS: Un viatge en el temps en 3 quilòmetres i 40 minuts

La cova Simanya del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac a Matadepera (Vallès Occidental) va ser un lloc de campament per a l”homo neandertal‘. Així ho han confirmat els arqueòlegs que han participat en la campanya i que va finalitzar divendres passat.

Els neandertals van ocupar la cova Simanya al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt

Comentaris
To Top