Publicitat
Ciutat

El violador de Ca n’Oriac ja no viu al descampat

La Policia Municipal ha intensificat la vigilància al barri, tot i que l’exconvicte ja no viu als carrers de Ca n’Oriac / víctor castillo
La Policia Municipal ha intensificat la vigilància al barri, tot i que l’exconvicte ja no viu als carrers de Ca n’Oriac / víctor castillo

Veïns de Ca n’Oriac de Sabadell han iniciat una campanya per expulsar del barri Antonio García Carbonell, un violador en sèrie reincident que va sortir de presó el 2013 i que feia un temps vivia als carrers del barri. Els residents de la zona han recollit signatures per expulsar-lo del carrer, una campanya que ha donat els seus fruits.

L’Ajuntament de Sabadell ha fet gestions amb l’entorn més proper de l’agressor i ja no viu als carrers de Ca n’Oriac, han confirmat fonts municipals al Diari. Si bé no han transcendit detalls del seu parador, fonts municipals sostenen que “s’ha reforçat la presència policial al barri” i els serveis municipals estan fent un seguiment del cas. Una fita que els veïns han celebrat: “No volem que un criminal visqui entre nosaltres”, expressa una de les veïnes.

Violador reincident Antonio García Carbonell

Fins ara, l’individu vivia tot just davant de l’escola Miquel Carreras i darrere del centre cívic. No és el primer cop que els veïns han tingut problemes amb el nou inquilí. Des que s’ha instal·lat a Ca n’Oriac, els veïns havien denunciat problemes de convivència.

Abans, vivia a una furgoneta que agents de la Policia Municipal van haver de retirar, perquè “era perillosa” i “no reunia les condicions”. Després, a barraques elaborades amb tela. Vivia amb una altra dona a aquest infrahabitatge, asseguren alguns testimonis.

Veïns de Ca n’Oriac volen expulsar un agressor sexual que viu al carrer

Publicitat
Comentaris
To Top